Eindelijk seizoen zeven op Blu-ray!! Game of Thrones is by far mijn favo tv-serie, ik kan het eigenlijk nauwelijks een tv-serie noemen, want het is toch vooral een enorme pakkende belevenis, elke aflevering weer.

Ik ga niet te veel zeggen over wat er gebeurt in seizoen zeven om te voorkomen dat ik de boel spoil voor mensen die het nog niet gezien hebben, maar er zit weer heerlijk veel spanning en actie in, er worden een hoop asses gekicked, goeierikken gekilled en slechterikken geëlimineerd.

Draken, baarden, zwaarden, bloed, vuur, seks, tranen, vuisten, oorlogsschepen, legers, koningen, koninginnen, wreedheden, stiekemheden… alles komt weer langs!

Zei ik al baarden?

Hieronder meer info over seizoen zeven, het officiële verhaal, dus zonder spoilers, safe to read:

Warner Bros. Home Entertainment presenteert het complete zevende seizoen van de met Emmy Awards bekroonde serie GAME OF THRONES op Blu-ray en DVD. Dit record brekende fenomeen, op IMDb beoordeeld met een 9,5, is terug van weggeweest en is het wachten meer dan waard! De strijd om de ijzeren troon is nog altijd gaande, echter ligt er een andere vijand op de loer die alle families zou kunnen uitschakelen. Met actie van begin tot eind en de meest epische gevechten tot nu toe! De HBO-dramaserie Game of Thrones: Het complete zevende seizoen is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD, met een exclusieve geanimeerde historie van The Seven Kingdoms en audiocommentaar voor elke aflevering. Dit zevende seizoen van Game of Thrones bevat de meest bekeken première- en finale aflevering in de HBO-geschiedenis, en is daarnaast ook de meest bekroonde dramaserie in de Emmy-geschiedenis, met tot op heden 109 nominaties en twee Emmy Awards voor beste dramaserie.

Synopsis Game of Thrones – S7:
In seizoen 7 vaart de vastberaden Daenerys Targaryen (Emilia Clarke: Me before You, Terminator Genesis) eindelijk met haar leger, draken en Tyrion Lannister (Peter Dinklage: X-Men: Days ofFuture Past) Westeros tegemoet. Jon Snow (Kit Harington: How to Train Your Dragon 2) is benoemd tot Koning van het Noorden nadat hij Ramsey Bolton heeft verslagen in de strijd van de bastaards. Hij keert terug naar huize Stark in Winterfell. In King’s Landing zit Cersei (Lena Heady:The Purge, 300) weer op de ijzeren troon door haar rivalen, de High Sparrow en zijn volgers, uit te schakelen. Terwijl oude bondgenootschappen worden gebroken en nieuwe worden gesmeed, zijn de White Walkers onderweg naar de muur en dreigt de Game of Thrones voor altijd beëindigd te worden.

Bonusmaterialen Blu-ray en DVD:
* Conquest & Rebellion
* Audio- commentaar
* Featurettes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *