Volgens velen de beste Assassin’s Creed en dat zegt wat want de franchise bestaat al heel lang en is onmetelijk populair. De details zijn uitgebreid en prachtig, het verhaal is geweldig, boeiend en laat je niet meer los. Er is bovendien erg veel te doen, de game verveelt geen moment. Voor mij als geschiedenis-liefhebber is het geweldig om zo in het oude Egypte rond te kunnen lopen.

Meer weten? Lees hieronder de gamebeschrijving:

Reis af naar het oude Egypte, het meest mysterieuze tijdperk uit de geschiedenis tijdens een cruciale periode die de wereld heeft veranderd. Ontdek de geheimen van de grote piramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – beschreven in verloren hiërogliefen – het ontstaan van het broederschap van de Assassins.

In vier jaar tijd heeft het team achter het veelgeprezen Assassin’s Creed IV Black Flag zich gewijd aan het creëren van een nieuw begin voor de serie. Vecht op een geheel nieuwe manier waarbij je naadloos wisselt tussen je unieke wapens en meerdere vijanden tegelijkertijd uitschakelt. Ontwikkel je eigen Assassin-vaardigheden terwijl je het volledige oude Egypte verkent, meerdere missies aanneemt en boeiende verhalen beleeft tijdens jouw reis, welke de beschaving zal veranderen.

Kenmerken:

Ontdek de mysteries van het oude Egypte – Ontdek oude tombes, verken de grote pyramides en ontrafel de geheimen van mummies, de goden en de laatste farao’s.

Een nieuw begin – Start hier, aan het begin. Dit is het onvertelde verhaal over het ontstaan van de Assassins. Jij bent Bayek, beschermer van Egypte, wiens persoonlijke verhaal zal leiden naar het ontstaan van het broederschap van de Assassins.

Omarm actie RPG – Vecht op nieuwe manieren met verschillende wapens met hun eigen statistieken en zeldzaamheid, terwijl je buit verzamelt. Geniet van een diep RPG-voortgangssysteem, kies jouw voorkeursvaardigheden en test je kracht tegen unieke, sterke bazen.

Elke missie is een meeslepend avontuur – Kies en voltooi missies op jouw tempo. Elke missie vertelt een intens en emotioneel verhaal vol met kleurrijke personages en betekenisvolle doelen.

Verken een volledig land – Van woestijnen tot weelderige oases. Van de Middellandse Zee tot de tombes van Giza. Neem het op tegen gevaarlijke facties en wilde beesten tijdens jouw reis door dit enorme, onvoorspelbare land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *