Erg leuk spel dat doet denken aan de eerdere South Park-game The Stick of Truth. Het lijkt net of je een aflevering van South Park kijkt, met het verschil dat je zelf controle hebt over de personages en over hoe het verhaal gaat.

De game zit goed in elkaar en de typische South Park-humor druipt er vanaf. Het verhaal?

De kinderen spelen superhelden en Cartman heeft er zijn zinnen op gezet om van ‘Coon and Friends’ de grootste superhelden-franchise ooit te maken. Maar dat is buiten de plannen van de meedogenloze Professor Chaos gerekend, die een kwaadaardig plan heeft om Coon and Friends te elimineren. De helden moeten samenwerken om de stad te bevrijden uit de greep van deze chaos en terreur.

  

Ok, dat klinkt cool. Als je houdt van South Park, moet je hier blind voor gaan. Maar ook als je South Park niet eens kent, kan dit een aanrader zijn. Ikzelf ben een groot fan en heb alle afleveringen gezien, maar mijn zoontjes hadden het nog nooit gekeken en vonden het ook heel chill. Ik hoorde constant gegrinnik naast me op de bank. Vooral de grappen met scheten doen het altijd goed.

Het is dat ik er zelf geen tijd voor heb om deze game te spelen, anders zou ik er flink wat uurtjes in verliezen. Maar meekijken bij mijn zoontjes is ook al heel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *