Dochterlief heeft al meerdere speakers geprobeerd om haar Spotify-verslaving om te zetten in klinkende beats. Nu de zomer er aan zat te komen, was ze op zoek naar een speaker die haar zowel binnen tijdens het studeren als buiten kon vergezellen.

We kwamen uiteindelijk uit op de Teufel Bamster XS. Al bekend met Teufel, wisten we dat dit merk staat voor goede kwaliteit gekoppeld aan betaalbaarheid. Prima optie dus voor een tiener.

Het voordeel van de Bamster XS is dat het apparaat klein en dus handzaam is, zeg maar het formaat van een smartphone, maar wel goed geluid produceert. Zeg nou zelf, je wilt als muziekliefhebber toch wel beter dan een Action-speakertje.

Goed geluid dus, maar ook draagbaarheid. Mijn 14-jarige dochter weet goed wat ze wil. Zo wil ze haar speaker overal mee naar toe kunnen nemen.

De Bamster XS is getest en goedgekeurd.

“Ik vind het echt een top speaker, het geluid is echt erg fijn en ook kan de speaker harde volumes gewoon aan. Wat ook echt super handig is, is dat hij het formaat heeft van ongeveer een telefoon dus gewoon draagbaar is in een broekzak dus ik kan hem meenemen naar waar ik ook maar wil.

Tijdens de proefwerkweek kon ik, waar ik ook ging zitten, lekker muziek draaien, hetgeen me erg geholpen heeft met concentreren en het blokkeren van afleiding. 

Toen ik eenmaal van die vervelende proefwerken af was, heb ik lekker buiten kunnen chillen met het apparaat. Hij gaat hoe dan ook mee op vakantie!

Zelfs mijn kat is gek op de Bamster XS en niet weg te slaan van mijn kamer… Kortom een superspeaker”

Zelfs mijn kat is gek op de Bamster XS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *